Leidinggevenden
en HR-managers

Leidinggevenden

Als leidinggevende draag je een grote verantwoordelijkheid, werk je tijdsintensief, dien je soms zware beslissingen te nemen en wil je doelen helder formuleren en waarmaken. Alles wat je doet, wordt kritisch bekeken.

Dat doet wat met een mens en burn-outs zijn schering en inslag. Met het Optimize-YU-programma kun je preventief handelen. Het biedt alles wat je nodig hebt om als topleider optimaal te kunnen blijven functioneren.

Optimaal blijven functioneren als topleider

HR-managers

HR-managers garanderen vaak op een traditionele manier de duurzame gezondheid van hun medewerkers. De YU-coach biedt via de YU-methodiek een vernieuwende kijk op bestaande tools binnen het HR-management waarmee het lichaam vanuit verschillende niveaus als generator wordt ingezet.

De YU-coach leert je hoe je het lichaam kunt inzetten voor duurzame gezondheid op elk vlak (lichamelijk, emotioneel en mentaal), stressbeheersing en efficiëntie op het werk en thuis te handhaven en ook te optimaliseren. Dat komt je bedrijf ten zeerste ten goede.

Duurzaam vitale medewerkers mét passie en efficiëntie

De groep YU-coaches bevat tal van specialisten, die naast het begeleiden met de YU epigenetische scan jou ook met andere adviezen en diensten kunnen bijstaan. Zo blijf je als leidinggevende optimaal functioneren en help je als HR-manager je werknemers duurzaam vitaal te blijven.

Hulp nodig?