Ga naar inhoud

Sporters

Maximale prestaties, maximale recuperatie, minimale schade

Het lichaam van de topsporter is zijn professionele werktuig bij uitstek! Met een naar verhouding korte economische levensduur. In die korte tijdspanne is er een constante maximale prestatie vereist van het lichaam met maximale belasting. Het YU-programma zorgt ervoor dat je structureel het optimale uit je sportkwaliteiten en carrière kunt blijven halen. YU maakt duidelijk hoe maximaal te recupereren en hoe maximaal preventief acties in te zetten om slijtageprocessen te minimaliseren zodat ook na de topprestaties je goed kunt blijven functioneren. Maximale prestaties, maximale recuperatie, minimale schade.

Door het persoonlijk karakter van het YU-concept werkt YU samen met tal van specialisten, therapeuten, artsen, psychologen, voedingsconsulenten, wetenschappers … Een onuitputtelijk team staat voor jou ter beschikking.

De basis van het YU-concept is het YU Master-programma, bestaande uit een unieke testcombinatie (YU Energy Scan) die je huidige situatie in kaart brengt en een op maat uitgekiend traject uitstippelt waar jouw energiebronnen worden geoptimaliseerd (YU Energy Management-programma). Na deze eerste stap kan je plan uitgebreid worden met extra’s afhankelijk van je persoonlijke noden, accenten of wenselijke follow up. Ontdek alle YU-programma's.