Ga naar inhoud

YU Shine

Heb je het gevoel dat je verdwijnt in de grijze massa en er grauw en dof uitziet? Voel je dat je dagen er grauw uitzien? YU brengt verandering! Zin om te schijnen op het moment dat jij het wilt ? Zin om constant jouw typische uitstraling betekenis te geven door gewoon jezelf te zijn?

YU Beauty: complexen? Vind je jezelf niet aantrekkelijk? Heb je de neiging om stijliconen te kopiëren? Hoe zou het zijn om je bewust te zijn van jouw eigen unieke schoonheid? Om met innerlijke kracht en vertrouwen, gebaseerd op je eigen kwaliteiten en accenten, je eigen stijl te ontwikkelen en ernaar te leven?

YU Young Living: verouderingsverschijnselen, geen energie, futloos, pijnlijke gewrichten, voel je jezelf 20 jaar ouder dan je bent door allerlei oorzaken die op je wegen? Dit programma brengt je snelle, blijvende verandering in je anti-aging-strijd. Het leert je lichaam om te gaan met allerlei schadeveroorzakers zoals stress en vervuiling, deze te neutraliseren en nieuwe schade tot een absoluut minimum te beperken

YU Cosmetics: al duizenden euro's uitgegeven aan allerlei producten die zeer beloftevol waren maar laat het resultaat het afweten? Of staan ze in je kast stof te verzamelen? Via dit programma worden de producten zorgvuldig op jouw noden en wensen geadviseerd. Omdat iedereen uniek is. Gegarandeerd resultaat!