Ga naar inhoud

YU Master

“Ken je jezelf?” is de kernvraag als start en motivator voor geluk, gezondheid, succes en weelde. Zie je de ondermijnende zaken in je leven? Waar zitten je energielekken? Een persoonlijke screening naar waar je op vastloopt, wat zie je niet bij jezelf? Word meester van jezelf, sta als meester in het leven en wees meester van je leven.

YU Energyscan: moe? Klachten die al jaren je energie vreten of die steeds terugkeren? Depressief of op het randje van een burn-out? Futloos, doelloos, opvliegend, geen energie? Met dit testpakket krijg je inzicht in je huidige situatie en in de prioriteiten van aanpak. Het is het startmoment naar verbetering en optimalisatie.

YU Energy Management-programma: heb je het gevoel dat er bij begeleiding en / of behandeling een stukje van de puzzel wordt behandeld maar voel je je nooit in je totale zijn en functioneren aangesproken? Dit programma wordt op jouw maat samengesteld aan de hand van de resultaten van het testpakket. Je ziet en voelt je energiepeil spectaculair verbeteren, je krijgt controle over de energielekken én je krijgt concreet advies en begeleiding voor een blijvend resultaat.

YU Energetic Life: vol energie en vitaal zijn, dat kan ... een leven lang.
YU Assurance, YU Career Plan en YU Pensiontaker zijn enkele voorbeelden van programma’s op lange termijn. Stap er nu in en verlies geen energie en geld meer…