Ga naar inhoud

YU Food & Lifestyle

Hou je van lekker eten en een Bourgondische levensstijl? Maar toont je lichaam de sporen en komen de kilo’s er stilaan bij? Moet je ook enkele dagen boeten voor een dol avondje uit? Dit programma toont je welke voeding bij je past, zodat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, optimaal recupereert en je jezelf licht en fit blijft voelen in alle omstandigheden. Het maakt je ook bewust van de natuurlijke stofwisselingsprocessen.

YU Fit: voel je jezelf moe? Sleep je jezelf vooruit? Zie je je dag met tegenzin tegemoet? Kan je amper een verdieping de trap op? Voel je je zwaar en laat je conditie het afweten? Dit programma brengt verandering vanaf dag 1. Op maat aangepast, concrete tips en een handig schema zijn hier je beste vriend.

YU Nutrition: op zoek naar de voeding die je nodig hebt en past bij je constitutie, activiteiten en smaak? Last van allergieën, opgezwollen maag, buikkrampen, moe na het eten? Verteringsproblemen, te hoge cholesterol? Te hoge BMI, last van constipatie of buikloop? Dit programma kijkt verder dan calorieën! Eet wat bij je past, met oog voor de juiste zuurbalans, polariteit en volgens je genen.

YU Lab: er is niets te zien op je röntgenfoto’s, je bloedtest is ok en toch verga je van de pijn en voel je je niet goed. Je klachten blijven bestaan en je weet niet tot wie je te wenden? Meten is weten, maar welke test is relevant voor jouw pijn, jouw probleem? Het YU Lab bestaat uit experten en artsen uit verschillende domeinen, die samen het totaalbeeld bekijken en de gepaste testen invoeren om je te begeleiden naar optimale gezondheid, vitaliteit en productiviteit

YU Supplementen: de advertenties over helende supplementen vliegen je om de oren? Maar dat pilletje dat bij je vriend wonderen deed, doet bij jou helemaal niets? Deze tak van YU adviseert jou wat voor jouw stofwisseling nodig is met oog op curatieve zorg, onderhoudende natuurlijke middelen en proactieve supplementen, steeds op natuurlijke basis.

YU Weight-light: overgewicht? Ondergewicht? Hoe voel je jezelf in je vel? Dit programma is een combinatie van advies naar voeding - op maat gemaakt - en ingrijpende coaching naar zelfbeeld en zelfvertrouwen.