Ga naar inhoud

Testimonials

 

Kim Phuc

Kim volgde het YU Master-programma. Haar dagelijkse pijnklachten waar ze al 38 jaar lang last van had, werden op enkele maanden tijd tot een minimum herleid.


Klik hier om een gift te doen aan de Kim Foundation International
Illustration and top photo by Anne Bayin. Bottom photo by Nick Ut/Associated Press.

Martina Navratilova

Martina volgde het YU Touch-programma. Aanslepende klachten waren in een eenmalige behandeling volledig verdwenen.

Annemie Onghena

Kunstenares voelt de impact van de YU kuur positief doorwerken in haar werk. Met evolutieve creatieve transformerende fases.Deze transfomaties brachten een extra dimensie in haar werk teweeg. Zie haar werk op http://en.calameo.com/read/0000626129fcef5cdc63d

Sebastian Bellin

Sebastien volgde het YU Touch-, Move- en Nutrition-programma. Hij had een complicatie na een operatie. Hertuning volgde door de juiste acties.

Gino Bauwens

Gino volgde het YU Master-programma en functioneert veel beter in werk- en privésfeer.

 

Ivo Van Aken

Door het YU programma heeft Ivo op 60-jarige leeftijd het hoogst vitaliteit en energie niveau ooit! Alle lichamelijke klachten zijn verdwenen.

Janine Dumont

Janine heeft een zware burn-out gehad waarvan ze jaren later nog steeds naweeën ervaarde. Nu is ze door YU terug op haar oorspronkelijke energieniveau en zelfs beter dan ooit tevoren, het werkt op alle lagen zeer diep door.

Joseph William Seck

Willy volgde het YU Touch en Nutrition programma. Zijn jarenlange maagklachten zijn voorgoed verleden tijd en zijn energieniveau is enorm gestegen. He feels good!

Ringo De Smet

Ringo De Smet beschrijft zijn positieve ervaringen met het YU Programma en beveelt het aan iedereen aan. Hij had al lange tijd last van astma, door het YU programma is hij nu klachtenvrij. 

<>

Annemie Onghena

Door de YU behandeling zag Annemie na 2 weken al spectaculaire resultaten. Haar energie nam toe, haar klachten verminderden zienderogen en haar zelfvertrouwen nam enorm toe.