Ga naar inhoud

Strategie

Opbouw naar duurzame levenskwaliteit

De realisaties van YU komen tot stand via een brede inspiratie uit verschillende bronnen: het pure van de natuur, het gevoel van welzijn, de waarheid in de wetenschap, de referenties in het meetbare en de juistheid van inzichten.

Alle kennis, inzichten, goede gevoelens ... hebben geen enkel daadwerkelijk nut zolang niet toegepast en uitgedrukt in een concrete vorm. Deze realisaties zijn juist het spel van een kwalitatief succesvol leven.

YU Science

YU brengt nieuwe wetenschappelijke stromingen en wereldwijde trends in kennis en bewustzijn samen. Het persoonlijk potentieel van de mens wordt duidelijk geraakt, getriggerd en geoptimaliseerd vanuit de unieke kwaliteiten. YU creëert daarmee tools zodat de mens een nieuwe blauwdruk in de hand heeft waarmee hij zijn persoonlijk potentieel kan optimaliseren.

 

YU Nature

YU is gebaseerd op universele natuurwetten en -krachten. Dat dringt door in alle onderdelen van het YU-concept; namelijk: voeding, supplementen, behandelingen, beweging ... YU respecteert alles wat zich spontaan ontwikkelt of handhaaft. Het leven zelf.

 

YU Wellbeing

“In tegenstelling tot vele oude methodieken is de YU benadering direct, effectief, duurzaam en pijnloos”, Martina Navratilova. YU-welzijn staat voor een ontspannen, aangename en positieve behandelwijze met directe, blijvende resultaten.

 

YU Results

Los van het feit dat de persoon voelt dat er dingen positief veranderen, zijn er ook concrete meetresultaten. Metingen aan het begin, halfweg en einde tonen de vooruitgang ook daadwerkelijk aan. Meetbare resultaten op wetenschappelijke basis.

 

 

 

YU maximaliseert het menselijk potentieel via lichaamsoptimalisatie en via metingen wordt dit proces accuraat opgevolgd

Deze lichaamsdynamiek is de doorslaggevende factor voor groei en evolutie, autonomie, self control, self-empowerment, je goed voelen in je vel, een gezond lichaam, duurzame levenskwaliteit en de mogelijkheid je doelen makkelijker te bereiken zijn het gevolg.

Dit dynamische lichaam is de toegangspoort voor verandering, groei en integratie via verschillende niveaus:

  • Lichaamscellen: voeding, supplementen, chemische motor en biologische communicatie.
  • Lichaamsbeweging: handelen, expressie aansluiting met jezelf en je omgeving.
  • Lichaamswaarneming: fysieke perceptie en gevoels informatie.
  • Lichaamsbewustzijn: inzicht, begrip en mentale communicatie, coherent met je lichaam. ( verbale en non-verbale eenheid)
  • Lichaamswelzijn: goed voelen, spontaan en ontspannen ontplooien, in flow en verbinding met je authenticiteit.

De kracht die dit alles mogelijk maakt, bouwt YU op via concreet advies, oa. over in voeding en leefgewoontes, met extra supplementen, via behandeling en beweging, via begeleide coaching en het verschaffen van inzichten. De opbouw van dit traject wordt op maat gemaakt, rekening houdend met de snelste toegangspoort voor het individu.