Ga naar inhoud

Over YU

Maximaliseer je gezondheid, vitaliteit en productiviteit

YU heeft twee betekenissen:

  1. 'You': jij > je leven, je denken, je lichaam, je (geluks)gevoel, je dromen, je oorsprong ...
  2. 'YU': weelde, overvloed, succes, oneindig potentieel...

YU Optimizing People helpt mensen om beide te verenigen. Via lichaamsanalyse en meetbare resultaten opent YU een versnelde weg naar een verruimd potentieel. Onmiddellijk dagdagelijks inzetbaar in werk- en privésituaties.

Iedereen kent het begrip 'mindfulness'. YU Optimizing People gaat enkele reuzenstappen verder. Door te werken via 'BODY-fulness', kom je tot je 'BE-fulness', je authentieke jij. Je evolueert via 'ACT-fulness' (handelingen en gedrag) tot je optimaal menselijk potentieel. YU reikt je de nodige tools en inzichten zodat ook jij deze weelde en overvloed in jezelf kan ontdekken, bereiken en oneindig kan blijven optimaliseren.

YU helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen, zowel op vlak van gezondheid als vitaliteit en productiviteit. YU combineert de nieuwste trends en wetenschappelijke evoluties met ervaringsgerichte wijsheid. Deze combinatie is een garantie voor spectaculaire resultaten.

YU richt zich op leidinggevenden, hefboommensen, entertainers en topsporters. Het concept is uniek en op maat gemaakt. Deze exclusieve (holistische) aanpak gebeurt steeds via een inwerking op het lichaam en bereikt zowel het fysieke, genetische, emotionele, mentale als het sociale, spirituele niveau. Door de combinatie van de verschillende invalshoeken word jij als unieke energiebron tot je optimaal energiepeil begeleid.

Mensen liggen aan de basis van alles wat er in de maatschappij beweegt. De kwaliteit van de mens bepaalt de kwaliteit van de samenleving. De YU-aanpak is erop gericht om die kwaliteit zowel qua optimaal energiepeil als qua uniek potentieel te maximaliseren.

Het concept is ontstaan door het samenbrengen van nieuwe trends in de wetenschap en verschillende invalshoeken van expertise op de lichaamsdynamiek. De aanpak richt zich naar het totaal functioneren van de mens, zowel biologisch, genetisch, emotioneel, mentaal, sociaal als spiritueel. Dus ook van het eigen microbiologische celniveau tot je eigen bewegingspatronen, gedrag en manifestatie in de buitenwereld. Daardoor zijn duurzame resultaten en beterschap gegarandeerd.

De elementen van de driepoot die continu met elkaar in interactie staan zijn:

  1. Balans in de stofwisseling,
  2. Inzicht in je energieveld,
  3. Het belang van lichaamsbewustzijn.

Deze elementen hebben alledrie een gevolg op je cellen, gedrag en kwaliteit van je leven.

Het YU concept is een doorbraak bij chronische problemen en stressgerelateerde klachten door de verfrissende kijk naar gezondheid en natuurwetten rond energie.

De mens wordt bekeken als een dynamisch wezen in een dynamisch leven. Welke vorm dit voor jou welzijn, geluk en succes in je leven oplevert, is een boeiende weg, die in versnelling komt door YU Optimizing People.