Ga naar inhoud

Leidinggevenden

Als topleider blijven functioneren

Grote verantwoordelijkheid, vele uren, lange dagen, zware beslissingen, heldere doelen formuleren en waarmaken. Visionaire capaciteiten, het continu gefocust en scherp moeten blijven, je kan je geen moment van zwakte veroorloven. Je wordt continu kritisch bekeken door het bestuur boven je, de concurrentie naast je en de mensen onder je. Dit gegeven kan een echt slijtageproces en daardoor roofbouw op je hele zijn betekenen. Laat het niet zover komen. Ook hier zijn momenten van bijstelling en herbronning nodig. Het YU-programma zorgt voor wat je als topleider nodig hebt, een op maat gemaakte herbronning om als topleider te kunnen blijven functioneren.

Door het persoonlijk karakter van het YU-concept werkt YU samen met tal van specialisten, therapeuten, artsen, psychologen, voedingsconsulenten, wetenschappers … Een onuitputtelijk team staat voor jou ter beschikking.

De basis van het YU-concept is het YU Master-programma, bestaande uit een unieke testcombinatie (YU Energy Scan) die je huidige situatie in kaart brengt en een op maat uitgekiend traject uitstippelt waar jouw energiebronnen worden geoptimaliseerd (YU Energy Management-programma). Na deze eerste stap kan je plan uitgebreid worden met extra’s afhankelijk van je persoonlijke noden, accenten of wenselijke follow up. Ontdek alle YU-programma's.