Ga naar inhoud

Human Resources

Verwerf blijvende profits voor jouw bedrijf

YU Optimizing People is een consultancy met focus op mensen, potentieel en resultaten. Het fundament van dit concept is gebaseerd om de synergie tussen nieuwe trends in de wetenschap waardoor snelle duurzame en voor iedereen bereikbare resultaten voor handen liggen. YU inspireert tot een vernieuwende kijk op bestaande tools binnen human resource management. Hierbij wordt het lichaam vanuit verschillende niveaus als generator ingezet. YU wil organisaties en ondernemers brengen tot andere oplossingen voor duurzame gezondheid, voor betere stressbeheersing op de werkvloer, efficiëntie op het werk en succes op alle vlakken van het leven. Deze toegevoegde waarde realiseert YU door het optimaliseren van mensen (energiemanagement en change management) via het lichaam.  Duik in het YU-concept en leer voelen hoe het lichaam kan worden ingezet om dit alles op een snelle en blijvende manier te handhaven en steeds verder te optimaliseren. Ontdek de ideale toegangspoort om blijvende profits voor jouw bedrijf te verwerven.

Door het persoonlijk karakter van het YU-concept werkt YU samen met tal van specialisten, therapeuten, artsen, psychologen, voedingsconsulenten, wetenschappers … Een onuitputtelijk team staat voor jou ter beschikking.

De basis van het YU-concept is het YU Master-programma, bestaande uit een unieke testcombinatie (YU Energy Scan) die je huidige situatie in kaart brengt en een op maat uitgekiend traject uitstippelt waar jouw energiebronnen worden geoptimaliseerd (YU Energy Management-programma). Na deze eerste stap kan je plan uitgebreid worden met extra’s afhankelijk van je persoonlijke noden, accenten of wenselijke follow up. Ontdek alle YU-programma's.